GOEDBLOED AUTO’S STERK IN ELK MERK

Welkom bij Goedbloed Auto's, het autobedrijf van Schouwen-Duiveland waar u met een goed gevoel de deur uit gaat, wij voeren APK, onderhoud en reparaties uit aan alle automerken, campers en caravans in onze universele werkplaats via James Auto Service. Voor de aanschaf van zowel nieuwe auto's als occasions van alle merken bent u bij ons aan het juiste adres, daarnaast zijn wij de Citroën en DS vertegenwoordiger in Zierikzee voor Schouwen-Duiveland en omstreken. Goedbloed auto's is immers Sterk In Elk Merk! Van Zierikzee tot Bruinisse, van Renesse tot Burgh-Haamstede en van Middelharnis tot Sommelsdijk, Dirksland, Ouddorp, Nieuwe Tonge of Oude Tonge: uw auto is bij ons in goede handen. Heeft u vragen? Laat een berichtje achter!

 
AL MEER DAN 70 JAAR
SERVICE

Goedbloed auto's bestaat al ruim 70 jaar. Een betrouwbare partner die weet waar het om draait als u een nieuwe of gebruikte auto aan wilt schaffen, of indien u uw auto op correcte wijze onderhouden wilt hebben voor transparante prijzen. Ons team bestaat uit een zeer gemotiveerde mix van jonge en ervaren mensen die volgens maar een gedachte werken: de klant en zijn of haar behoeften centraal zetten!

 

 

 

WAAROM
GOEDBLOED AUTO'S?
 

Al ruim 70 jaar een begrip op Schouwen Duiveland en daar buiten

• Citroën dealer

James Auto Service

Nieuwe en gebruikte auto's van alle merken

Private lease alle merken

Onderhoud en reparatie aan alle merken: Sterk In Elk Merk!

Zakelijk lease onderhoud voor alle automerken

• Vervangend vervoer gratis voor vaste klanten

• Gratis haal en brengservice op Schouwen Duiveland en Goeree-Overflakkee

• Transparante prijzen en prijsafspraak vooraf

 

NIEUWE OF GEBRUIKTE
AUTO

Bij een offerte voor een nieuwe of gebruikte auto, offreren wij u altijd met rijklaar prijzen en zijn wij transparant is onze aanbiedingen en kortingen. U ziet direct welke korting u ontvangt en wat de inruilprijs van uw auto is. Wij leveren als Citroën vertegenwoordiger nieuwe Citroën en DS modellen en kunnen door goede contacten met importeurs en fabrikanten ook nieuwe auto's van andere merken leveren.
Ons occasion aanbod bestaat uit zowel jonge gebruikte auto's als gebruikte auto's voor een lager budget, maar allemaal voorzien van garantie en ons kwaliteitslabel!

 

LEASING EN
FINANCIERING

Op het gebied van leasing kunnen wij u zowel voor zakelijke - als prive lease van dienst zijn, voor alle merken en type auto's. Door onze goede contacten met diverse leasemaatschappijen kunnen wij u een onafhankelijk advies geven.

 

ONZE
WERKPLAATS

In onze werkplaats wordt niet gerepareerd zonder uw toestemming, als uw auto in onze werkplaats is maken onze monteurs een compleet lijstje met eventuele mankementen of adviezen. Hierna nemen wij contact met u op om eerst e.e.a. door te spreken met u waarna u direct een totaalprijs voor de door u gewenste werkzaamheden verteld wordt, zo komt u nooit voor verassingen te staan. Uiteraard heeft u zelf de keuze wat u wel en wat u niet uitgevoerd wilt hebben aan uw auto.

Via James Auto Service mogen wij werken voor vrijwel alle lease maatschappijen, heeft u een lease auto? Kom gerust langs en wij helpen u graag verder.

Neem gerust contact met ons op via de manier die u het beste schikt, onze medewerkers helpen u graag verder!

NEEM CONTACT OP

 

P1040683