Airconditioning Service

De meeste auto's zijn tegenwoordig wel voorzien van een airconditioning. Het airconditioning systeem heeft ook onderhoud nodig, doordat na verloop van tijd het koudemiddel in het systeem verzadigd of vervliegt. Om een goede werking te kunnen garanderen, dient deze met regelmaat gecontroleerd te worden op eventuele lekkage en op de juiste vulling met koelmiddel. Tevens wordt dan de temperatuurwaarde gemeten, zodat het systeem de ingestelde temperatuur kan bereiken. Wij beschikken over geavanceerde apparatuur en door STEK erkende en gediplomeerde werknemers, hierdoor kunnen wij uw airconditioning op de juiste wijze laten functioneren.


Wij adviseren om minimaal eens in de 2 jaar een onderhoudsbeurt aan uw airconditioning uit te laten voeren en ieder jaar uw airconditioning te laten reinigen met onze anti bacteriele behandeling en tevens het pollenfilter te laten vervangen.
Bij ons bent u aan het juist adres voor betrouwbare service aan uw aircosysteem, terwijl u wacht onder het genot van een kop koffie geven wij u een kundig advies! Maak nu een afspraak

 

Neem contact op!

Uw contactpersoon:

hanco

Hanco de Vos

Bel direct: 0111-414951
Mail Hanco: info@autogoedbloed.nl