Citroen Service

Als uw Citroën vertegenwoordiger voor Schouwen-Duiveland en omstreken, verzorgen wij in onze werkplaats alles voor u wat te maken heeft met uw Citroën. Onderhoud en reparatie, APK, garantie werkzaamheden en advies op het gebied van toekomstig onderhoud, schade service, ruiten service en ga zo maar door! Wij werken via vastgestelde all-in pakket prijzen zodat u vooraf een duidelijk en transparant beeld heeft van de kosten. Vooraf aan de reparatie of het onderhoud nemen wij contact met u op en bieden wij u een totaalbeeld van de kosten, waarna u zelf bepaald wat u wel of niet gerepareerd wilt hebben.

Klik voor de Citroën all-in pakket prijzen HIER

Ook verzorgen wij vervangend vervoer voor u, als vaste klant bij ons bedrijf is het gebruik van dit vervoer zelfs geheel gratis! Alleen de verreden brandstofkosten zijn voor uw rekening. Eventueel halen wij uw auto op en brengen wij hem terug op heel Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee, ook deze service is voor u gratis! Indien u een Citroën heeft welke op leeftijd is en waar u weinig kilomters mee rijdt, maar u toch wilt onderhouden zonder teveel kosten te maken, of u heeft een ander merk auto? Bij ons geen probleem! Zie voor meer informatie de pagina over Eurorepar, waar wij u voordelige budgetbeurten en olie ververs beurten aanbieden en tevens complete onderhoudsbeurt voor ieder merk en type auto. Onze werkplaatsplanning is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor u om afspraken in te plannen via ons online planbord.

Onze service aan u: 

Erkend Citroën reparateur voor de beste expertise aan uw Citroën.
√ Gratis vervangend vervoer voor vaste klanten.
√ Haal en breng service op Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee.
√ Vooraf duidelijke en transparate prijsopgave.
√ Betrouwbaar en betrokken bedrijf al ruim 70 jaar.
√ Online uw werkplaats afspraak maken.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

 

MyCitroën Card voor extra voordeel!

Om u als loyale klant wat extra's te bieden, kunt u voor uw Citroën een My Citroën card aanschaffen a € 49,- per jaar. Dit levert u veel extra voordeel op, lees hieronder wat dat voordeel voor u is! U hoeft hiervoor alleen contact met ons op te nemen en deze kaart aan te vragen en uw auto bij ons laten onderhouden en reparaties uit laten voeren. Wij verzorgen de rest voor u!

Wat betekent de My Citroën Card voor u?

Gratis APK
Gratis 24/7 pechhulp
Gratis wintercheck en zomercheck
Gratis vloeistoffen bijvullen
Gratis lampjes vervangen

De kosten voor de MyCitroën card zijn € 49,- per jaar en dient door u zelf indien gewenst ieder jaar verlengd te worden.

Klik HIER voor meer informatie.
Klik HIER voor de algemene voorwaarden waaraan voldaan moet worden om bovengenoemde voordelen te kunnen krijgen.
Klik HIER om de My Citroën card aan te vragen.

Neem contact op!

Uw contactpersoon:

hanco

Hanco de Vos

Bel direct: 0111-414951
Mail Hanco: info@autogoedbloed.nl