TOE AAN EEN NIEUWE AUTO? KOM NAAR ONZE SHOWROOM!

In onze showroom aan de Oudeweg 1 te Zierikzee vindt u nieuwe Citroën en DS modellen, wij beschikken over nagenoeg alle modellen in verschillende kleuren. Wilt u een specifiek model zien die wij niet hebben staan, dan laten wij u deze graag zien op een computerscherm waar wij samen met u uw auto kunnen samenstellen.

Ook voor een ander merk nieuwe auto bent u bij ons aan het juiste adres, wij beschikken over diverse contacten om de gewenste auto te vinden voor u en u een passende aanbieding te doen. Alles met het oog op kwaliteit en een langdurige relatie met u op te bouwen.

Ook voor uw occasion bent u bij ons aan het goede adres, wij hebben doorgaans een voorraad van ongeveer 20 gebruikte auto’s staan van jong gebruikt tot oudere modellen. Al deze auto’s voldoen aan onze hoge kwaliteitstandaard. Onze aangeboden auto’s worden in een zo perfect mogelijke staat afgeleverd incusief garantie, pechhulp, afleverbeurt, nieuwe APK, volle tank brandstof en een proffesionele reiniging. Onze genoemde prijzen zijn rijklaar!

Ook op het gebied van leasing en financiering bieden wij u diverse mogelijkheden; van private lease tot operational lease of financial lease, financiering met restantbedrag tot een laag rente financiering, wij hebben hier alle mogelijkheid toe. Alles met het oogpunt op een vertrouwd product met bescherming voor u tegen een te hoog maandtarief.

Onder het genot van een kop koffie vertellen wij u graag de mogelijkheden voor de aanschaf van uw nieuwe of gebruikte auto.

Bij Goedbloed auto’s proberen wij altijd een passend voorstel voor uw nieuwe of gebruikte auto te maken. Of u een nieuwe Citroën of DS wilt, een nieuwe auto van ieder ander merk, een occasion met een zeer hoge kwaliteitstandaard of een (private) lease contact wilt afsluiten, wij zijn u graag van dienst.

Onze medewerkers werken hierbij maar volgens één gedachte; u als klant en uw behoeftes of wensen staan centraal.

Graag tot ziens in onze showroom in Zierikzee.