Lease

Voor het leasen van uw auto zijn diverse mogelijkheden; hieronder volgt een korte uitleg van de meest voorkomende manieren van leasen:

Financial lease

Dit is een flexibele oplossing voor het leasen van uw auto, noodzakelijke investeringen zijn belangrijk voor een efficiente bedrijfsvoering, hoewel grote investeringen een flinke stempel kunnen drukken op uw werkkapitaal. Bij financial lease blijft de auto op uw balans staan, waardoor u kan genieten van een investeringsaftrek. De maandtermijnen bestaan uitsluitend uit interest en afschrijving, de rente die u betaald wordt vooraf vastgesteld, waardoor u gedurende de gehele looptijd een vast bedrag per maand betaald.

Full operational lease

Dit is de meest uitgebreide manier van leasen; u laat alle handelingen aan de betreffende Leasemaatschappij en ons over. De verhouding tussen eigen- en vreemd vermogen wordt niet verstoord, doordat de auto niet op uw balans komt te staan. U ontvangt een compleet leasecontract met daarin onderhoud, reparatie, banden, verzekering, vervangend vervoer en ga zo maar door. Kortom, dit is de meest uitgebreide vorm van leasen.

Private Lease

Lease voor particulieren is vanaf nu ook mogelijk! Voor een vast bedrag per maand rijdt u in een gloednieuwe Citroën inclusief reparatie en onderhoud, na afloop van het contract levert u de auto weer in zonder enig risico van restwaarde verlies. Lees hier meer over Private Lease. Door onze goed onderhouden contacten bij diverse Leasemaatschappijen kunnen wij u een offerte op maat geven voor uw nieuwe auto. Voor iedere leaserijder wat wils, ieder model en uitvoering, bij ons kunt u terecht voor al uw wensen.

ZAKELIJK LEASE ONDERHOUD

Door onze aansluiting bij James autoservice mogen wij onderhoud en reparaties uitvoeren aan alle merken en type auto's voor alle leasemaatschappijen in Nederland. Klik hier voor meer informatie over het onderhouden van uw lease auto.Wij werken veel samen met Dutchlease voor het onderbrengen van vije leaseorders, voor info: KLIK HIER

Private Lease

Citroën Private Lease is een particuliere lease constructie waarbij u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe Citroën rijdt, inclusief het nodige onderhoud en reparatie. De looptijd en jaarlijkse kilometrage van het contract zijn op verschillende manieren in te vullen. Na afloop van het contract levert u de auto weer is zonder dat u risico heeft op restwaardeverlies.

Inbegrepen in de prijs zijn afschrijving en rente van de auto, reparatie en onderhoud inclusief banden (winterbanden als optie tegen meerprijs mogelijk), wegenbelasting, 24 uurs pechhulp en verzekering. Vervangend vervoer en winterbanden zijn niet bij de prijs inbegrepen maar zijn ook tegen een meerprijs mogelijk!

Wilt u meer informatie ontvangen over dit product? neem contact met ons op via 0111-414951 of via ons contactformulier of klik hieronder op offerte aanvragen en maak uw keuze!

BEREKEN UW CITROEN TARIEF

BEREKEN UW DS TARIEF

Veel gestelde vragen Private Lease klik HIER

Neem contact op!

Uw contactpersoon:Jelle den Boer

Bel direct: 0111-414951
Mail Jelle: info@autogoedbloed.nl