Onze Services
 
STERK
IN ELK MERK
Wij zijn Sterk In Elk Merk! Uw auto van ieder merk en type is in zeer goede handen bij een van onze specialisten. Van Citroën tot Opel of Volkswagen, Kia of Hyundai, Renault, Peugeot of Ford, wij zijn u graag van dienst! Onze werkplaats is uitgerust met speciaal gereedschap, diagnose apparatuur en moderne bruggen zodat wij ieder merk kunnen servicen. Op al onze onderdelen en reparaties ontvangt u 1 jaar garantie, zo bent u er zeker van dat wij u kwaliteit onderdelen en reparaties leveren.

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN
 
 
 
 
 
 
 

WAAROM
GOEDBLOED AUTO'S?
 

Al ruim 70 jaar een begrip op Schouwen Duiveland en daar buiten

• Citroën dealer

James Auto Service

• Universele werkplaats: Sterk In Elk Merk!

Zakelijk lease onderhoud voor alle automerken

• Vervangend vervoer gratis voor vaste klanten

• Gratis haal en brengservice op Schouwen Duiveland en Goeree-Overflakkee

• Transparante prijzen en prijsafspraak vooraf 

 

cITROëN
SERVICE
Als uw Citroën vertegenwoordiger voor Schouwen-Duiveland en omstreken, verzorgen wij in onze werkplaats alles voor u wat te maken heeft met uw Citroën. Onderhoud en reparatie, APK, garantie werkzaamheden en advies op het gebied van toekomstig onderhoud, schade service, ruiten service en ga zo maar door! Wij werken via vastgestelde all-in pakket prijzen zodat u vooraf een duidelijk en transparant beeld heeft van de kosten. Vooraf aan de reparatie of het onderhoud nemen wij contact met u op en bieden wij u een totaalbeeld van de kosten, waarna u zelf bepaald wat u wel of niet gerepareerd wilt hebben.
 
 
JAMES
AUTOSERVICE
Wij zijn aangeloten bij James Autoservice, een merkonafhankelijk werkplaatsconcept die ons ondersteunt in het onderhouden, repareren en diagnosticeren van alle merken en type auto's. Met een gemiddelde klantbeoordeling van een 9 past dit concept precies in onze kernwaarden; kwaliteit, mobiliteit en betrouwbaarheid. En dit alles voor een eerlijke prijs. Daarnaast kunnen wij gebruik maken van een landelijk dekkend netwerk van meer dan 60 vestigingen.

Door dit landelijk dekkende netwerk is er altijd een James Autoservice bij u in de buurt en wordt u snel en vakkundig geholpen. Onze monteurs bekijken uw auto compleet na voordat wij contact met u opnemen en met u in overleg gaan wat u wel en niet uitgevoerd wilt hebben waarbij wij u direct een totaalbedrag aangeven. En aan deze prijsopgave houden wij ons ook, want afspraak is afspraak!

GRATIS
PECHHULP

Indien u uw auto een grote of een kleine onderhoudsbeurt bij ons laat uitvoeren, zit hier pechhulp bij inbegrepen via Route Mobiel. U kunt hiermee dus op uw huidige pechhulp abonnement besparen! De pechhulp is een jaar geldig en wordt verlengd indien u bij ons weer een onderhoudsbeurt laat uitvoeren. U wordt in geval van pech met uw auto 24 uur per dag en 7 dagen per week geholpen bij u thuis voor de deur, overal in Nederland en zelfs in heel Europa! Wij hebben er namelijk zoveel vertrouwen in dat wij uw auto in topconditie houden, dat wij deze service zonder extra kosten voor u afsluiten.

Footer

 

CAMPER EN CARAVAN
SERVICE

U wilt op hetzelfde adres waar uw auto onderhouden wordt, uw caravan, camper of aanhangwagen ook laten onderhouden? Geen probleem bij Goedbloed Auto’s, want wij hebben de ervaring, kennis en de juiste apparatuur om dit te realiseren voor u! Denkt u hierbij aan een grote 4-koloms hefbrug met een hefvermogen van 5000 kg! waar wij dus nagenoeg iedere zware camper mee kunnen liften, speciaal gereedschap voor grotere voertuigen en ervaringen met zowel particuliere als zakelijke klanten. Maak net als vele anderen gebruik van onze kennis en ervaring op het gebied van campers, caravans en aanhangwagens.

 

rUITSCHADE
SERVICE

Ruitschade overkomt iedereen vroeg of laat wel een keer, u heeft daar zelf nauwelijks invloed op. Of het nu is als gevolg van steenslag of een inbraak, autoruitschade is altijd vervelend en gebeurt op de meest onverwachte momenten. Uiteraard staan wij dan voor u klaar!Net als voor onderhoudsbeurten en APK, bent u bij ons ook voor autoruitschade aan het juiste adres. Wij zorgen voor snelle en vakkundige reparatie of eventuele vervanging met de service zoals u van ons bent gewend. De voorruit reparatie van kleine sterretjes wordt in de meeste gevallen kosteloos voor u gedaan. Behalve als u WA-verzekerd bent of als anders opgenomen in uw polis.

 ruitservice

AUTOSCHADE
SERVICE

Niets is zo vervelend als schade aan uw auto en iedereen krijgt er vroeg of laat toch mee te maken. Het is dan zaak om rustig te blijven en direct indien er andere partijen bij betrokken zijn, gezamenlijk een schadeformulier in te vullen. (Hieronder kunt u een Europees schadeformulier downloaden). Goedbloed Auto's staat tot uw dienst bij uw afwikkeling en reparatie van de schade.

zakelijk
lease onderhoud
Doordat wij zijn aangesloten bij James Autoservice, kunnen en mogen wij iedere auto van ieder merk en type onderhouden en repareren voor alle leasemaatschappijen in Nederland. Door landelijke afspraken met deze leasemaatschappijen is een vlotte en vakkundige afhandeling voor u gegarandeerd.
 

 

ONZE VASTE
ALL-IN TARIEVEN

img170

 

Neem contact op!

Uw contactpersoon:

hanco

Hanco de Vos

Bel direct: 0111-414951
Mail Hanco: info@autogoedbloed.nl