Sterk In Elk Merk!

Welkom in onze merkonafhankelijke werkplaats waar wij u graag adviseren over de benodigde zaken om uw auto op een veilige en betrouwbare manier te laten rijden. Onze adviezen zijn merk onafhankelijke en onze kennis omvat alle merken en type auto's.

JAMES AUTOSERVICE

Wij zijn aangeloten bij James Autoservice, een merkonafhankelijk werkplaatsconcept die ons ondersteunt in het onderhouden, repareren en diagnosticeren van alle merken en type auto's. Met een gemiddelde klantbeoordeling van een 9 past dit concept precies in onze kernwaarden; kwaliteit, mobiliteit en betrouwbaarheid. En dit alles voor een eerlijke prijs. Daarnaast kunnen wij gebruik maken van een landelijk dekkend netwerk van meer dan 60 vestigingen.

Door dit landelijk dekkende netwerk is er altijd een James Autoservice bij u in de buurt en wordt u snel en vakkundig geholpen. Onze monteurs bekijken uw auto compleet na voordat wij contact met u opnemen en met u in overleg gaan wat u wel en niet uitgevoerd wilt hebben waarbij wij u direct een totaalbedrag aangeven. En aan deze prijsopgave houden wij ons ook, want afspraak is afspraak!

ZAKELIJK LEASE ONDERHOUD

Doordat wij zijn aangesloten bij James Autoservice, kunnen en mogen wij iedere auto van ieder merk en type onderhouden en repareren voor alle leasemaatschappijen in Nederland. Door landelijke afspraken met deze leasemaatschappijen is een vlotte en vakkundige afhandeling voor u gegarandeerd.

PECHHULP BIJ ONDERHOUD

Indien u uw auto een grote of een kleine onderhoudsbeurt bij ons laat uitvoeren, zit hier pechhulp bij inbegrepen via Route Mobiel. U kunt hiermee dus op uw huidige pechhulp abonnement besparen! De pechhulp is een jaar geldig en wordt verlengd indien u bij ons weer een onderhoudsbeurt laat uitvoeren. 

U wordt in geval van pech met uw auto 24 uur per dag en 7 dagen per week geholpen bij u thuis voor de deur, overal in Nederland en zelfs in heel Europa! Wij hebben er namelijk zoveel vertrouwen in dat wij uw auto in topconditie houden, dat wij deze service zonder extra kosten voor u afsluiten.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

 

BUDGETBEURT

Speciaal voor oudere auto's of auto's die weinig kilometers rijden bieden wij u onze budgetbeurt aan. Voor een scherpe prijs vanaf € 119,- verversen wij de olie en vervangen wij het oliefilter en controleren wij uw auto op de 10 meest vitale punten. Een mooi alternatief voor een kleine of grote onderhoudsbeurt indien u hiervan gebruik wilt maken. (Let op! De gratis pechhulp is niet inbegrepen in de budget beurt)

Budgetbeurt

Benieuwd wat het voor uw auto kost? Onderaan deze pagina treft u onze werkplaatsprijzen aan!

 

 ONZE SERVICE AAN U;


 Een jaar pechhulp in Nederland en Europa inbegrepen bij iedere onderhoudsbeurt.
 Merk onafhankelijke universele werkplaats, al meer dan 70 jaar.
 Vaste all-in tarieven voor onderhoud, reparatie en APK.
 Prijsopgave vooraf zonder verassingen achteraf.
 Storingsdiagnose aparatuur voor ieder merk.
 24/7 online uw werkplaatsafspraak inplannen.
 Haal en breng service op Schouwen Duiveland.
 Gratis vervangend vervoer tegen brandstofprijzen.
 Zakelijk lease onderhoud voor alle leasemaatschappijen en voor ieder merk en type auto.

 

ONZE VASTE ALL-IN TARIEVEN

img170

Neem contact op!

Uw contactpersoon:

hanco

Hanco de Vos

Bel direct: 0111-414951
Mail Hanco: info@autogoedbloed.nl