Vacature Autotechnicus

Wij zijn op zoek naar een (eerste) autotechnicus met APK2 (of de bereidheid dit te behalen) en minimaal een Nederlands rijbewijs B. (M/V)

Wij zoeken:

Een gedreven en collegiale techneut in hart en nieren en met ervaring in de huidige auto electronica en samen met ons de toekomst tegemoet wilt gaan. Je voert zelfstandig diverse onderhouds - en reparatie werkzaamheden uit, lost zelfstandig diverse mechanische en/of elektronische storingen op en voert zelfstandig APK's uit. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, wij verwachten dan ook dat onze nieuwe collega zich hierin schikt.

Wij bieden: 

Een allround garagebedrijf waar collegialiteit en samenwerken hoog in het vaandel staan. Alles wordt uitgevoerd vanuit het oogpunt van onze klanten waarbij wij klanttevredenheid op nummer 1 stellen. Daarnaast willen wij met onze collega's een langdurige relatie aangaan, net zoals wij dat met onze klanten willen. Als Citroën dealer voor Schouwen Duiveland leveren wij nieuwe en gebruikte Citroën modellen en voeren wij specialistische reparaties voor dit merk uit. Sinds 2014 is onze werkplaats ook een universele werkplaats geworden door diverse investeringen en zijn wij Sterk In Elk Merk! Wij zijn aangesloten bij de alndelijke formule James Auto Service. Hierdoor reikt onze service ver buiten de grenzen van Schouwen Duiveland en zijn wij een totaal leverancier voor nieuwe en gebruikte auto's van alle automerken en beschikken wij over een werkplaats met de kennis en gereedschappen om iedere auto van ieder merk en type te diagnosticeren, onderhouden of te repareren.

Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden naar CAO, ervaring en diploma's.

Wilt u reageren op deze vacature? Neem dan contact op met Cees den Boer of Jelle den Boer.

Goedbloed auto's
Postbus 94
4300 AB Zierikzee
0111-414951
info@autogoedbloed.nl
www.autogoedbloed.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Neem contact op!

Uw contactpersoon:Jelle den Boer

Bel direct: 0111-414951
Mail Jelle: info@autogoedbloed.nl