Onze Services

 

 

Onderhoud alle merken

STERK IN ELK MERK!

Wij zijn Sterk In Elk Merk! Uw auto van ieder merk en type is in zeer goede handen bij een van onze specialisten. van Opel tot Volkswagen of Kia of Hyundai, Renault, Peugeot of Ford, wij zijn u graag van dienst! Onze werkplaats is uitgerust met speciaal gereedschap, diagnose apparatuur en moderne bruggen zodat wij ieder merk kunnen servicen. Op al onze onderdelen en reparaties ontvangt u 1 jaar garantie, zo bent u er zeker van dat wij u kwaliteit onderdelen en reparaties leveren.

CITROEN SERVICE

Als uw Citroën vertegenwoordiger voor Schouwen-Duiveland en omstreken, verzorgen wij in onze werkplaats alles voor u wat te maken heeft met uw Citroën. Onderhoud en reparatie, APK, garantie werkzaamheden en advies op het gebied van toekomstig onderhoud, schade service, ruiten service en ga zo maar door! Wij werken via vastgestelde all-in pakket prijzen zodat u vooraf een duidelijk en transparant beeld heeft van de kosten. Vooraf aan de reparatie of het onderhoud nemen wij contact met u op en bieden wij u een totaalbeeld van de kosten, waarna u zelf bepaald wat u wel of niet gerepareerd wilt hebben.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

 
onze service aan u


 Een jaar pechhulp in Nederland en Europa na onderhoud.

 Merk onafhankelijke universele werkplaats, al meer dan 70 jaar.

 Vaste all-in tarieven voor onderhoud, reparatie en APK.

 Prijsopgave vooraf zonder verassingen achteraf.

 Storingsdiagnose aparatuur voor ieder merk.

 24/7 online uw werkplaatsafspraak inplannen.

 Haal en breng service op Schouwen Duiveland.

 Gratis vervangend vervoer tegen brandstofprijzen.

 Zakelijk lease onderhoud voor alle leasemaatschappijen en voor ieder merk en type auto.

 

Onze vaste all-in tarieven

img170

 
 

 
NEEM CONTACT OP!

Uw contactpersoon:

hanco

Hanco de Vos

Bel direct: 0111-414951
Mail Hanco: info@autogoedbloed.nl

 
james auto service

Wij zijn aangeloten bij James Autoservice, een merkonafhankelijk werkplaatsconcept die ons ondersteunt in het onderhouden, repareren en diagnosticeren van alle merken en type auto's. Met een gemiddelde klantbeoordeling van een 9 past dit concept precies in onze kernwaarden; kwaliteit, mobiliteit en betrouwbaarheid. En dit alles voor een eerlijke prijs. Daarnaast kunnen wij gebruik maken van een landelijk dekkend netwerk van meer dan 60 vestigingen.

Door dit landelijk dekkende netwerk is er altijd een James Autoservice bij u in de buurt en wordt u snel en vakkundig geholpen. Onze monteurs bekijken uw auto compleet na voordat wij contact met u opnemen en met u in overleg gaan wat u wel en niet uitgevoerd wilt hebben waarbij wij u direct een totaalbedrag aangeven. En aan deze prijsopgave houden wij ons ook, want afspraak is afspraak!

zakelijk lease ondehoud

Doordat wij zijn aangesloten bij James Autoservice, kunnen en mogen wij iedere auto van ieder merk en type onderhouden en repareren voor alle leasemaatschappijen in Nederland. Door landelijke afspraken met deze leasemaatschappijen is een vlotte en vakkundige afhandeling voor u gegarandeerd.

Gratis pechhulp bij onderhoud

Indien u uw auto een grote of een kleine onderhoudsbeurt bij ons laat uitvoeren, zit hier pechhulp bij inbegrepen via Route Mobiel. U kunt hiermee dus op uw huidige pechhulp abonnement besparen! De pechhulp is een jaar geldig en wordt verlengd indien u bij ons weer een onderhoudsbeurt laat uitvoeren. 

U wordt in geval van pech met uw auto 24 uur per dag en 7 dagen per week geholpen bij u thuis voor de deur, overal in Nederland en zelfs in heel Europa! Wij hebben er namelijk zoveel vertrouwen in dat wij uw auto in topconditie houden, dat wij deze service zonder extra kosten voor u afsluiten.

Budgetbeurt

Speciaal voor oudere auto's of auto's die weinig kilometers rijden bieden wij u onze budgetbeurt aan. Voor een scherpe prijs vanaf € 119,- verversen wij de olie en vervangen wij het oliefilter en controleren wij uw auto op de 10 meest vitale punten. Een mooi alternatief voor een kleine of grote onderhoudsbeurt indien u hiervan gebruik wilt maken. (Let op! De gratis pechhulp is niet inbegrepen in de budget beurt)

campers 1600x610

CAMPER EN CARAVAN SERVICE

U wilt op hetzelfde adres waar uw auto onderhouden wordt, uw caravan, camper of aanhangwagen ook laten onderhouden? Geen probleem bij Goedbloed Auto’s, want wij hebben de ervaring, kennis en de juiste apparatuur om dit te realiseren voor u! Denkt u hierbij aan een grote 4-koloms hefbrug met een hefvermogen van 5000 kg! waar wij dus nagenoeg iedere zware camper mee kunnen liften, speciaal gereedschap voor grotere voertuigen en ervaringen met zowel particuliere als zakelijke klanten. Maak net als vele anderen gebruik van onze kennis en ervaring op het gebied van campers, caravans en aanhangwagens.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

AIRCONDITIONING SERVICE

De meeste auto's zijn tegenwoordig wel voorzien van een airconditioning. Het airconditioning systeem heeft ook onderhoud nodig, doordat na verloop van tijd het koudemiddel in het systeem verzadigd of vervliegt. Om een goede werking te kunnen garanderen, dient deze met regelmaat gecontroleerd te worden op eventuele lekkage en op de juiste vulling met koelmiddel. Tevens wordt dan de temperatuurwaarde gemeten, zodat het systeem de ingestelde temperatuur kan bereiken. Wij beschikken over geavanceerde apparatuur en door STEK erkende en gediplomeerde werknemers, hierdoor kunnen wij uw airconditioning op de juiste wijze laten functioneren.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

RUITENSERVICE

Ruitschade overkomt iedereen vroeg of laat wel een keer, u heeft daar zelf nauwelijks invloed op. Of het nu is als gevolg van steenslag of een inbraak, autoruitschade is altijd vervelend en gebeurt op de meest onverwachte momenten. Uiteraard staan wij dan voor u klaar!

Net als voor onderhoudsbeurten en APK, bent u bij ons ook voor autoruitschade aan het juiste adres. Wij zorgen voor snelle en vakkundige reparatie of eventuele vervanging met de service zoals u van ons bent gewend. De voorruit reparatie van kleine sterretjes wordt in de meeste gevallen kosteloos voor u gedaan. Behalve als u WA-verzekerd bent.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

 
AUTOSCHADE SERVICE

Niets is zo vervelend als schade aan uw auto en iedereen krijgt er vroeg of laat toch mee te maken. Het is dan zaak om rustig te blijven en direct indien er andere partijen bij betrokken zijn, gezamenlijk een schadeformulier in te vullen. (Hieronder kunt u een Europees schadeformulier downloaden). Goedbloed Auto's staat tot uw dienst bij uw afwikkeling en reparatie van de schade.


KLIK HIER om het schadeformulier te downloaden.
KLIK HIER voor meer info over ZLM verzekeringen.
KLIK HIER voor meer info over FOCWA-garantie.