GOEDBLOED AUTO’S STERK IN ELK MERK

Welkom bij Goedbloed Auto's, het autobedrijf in Zierikzee op het eiland Schouwen-Duiveland waar u met een goed gevoel de deur uit gaat. Wij voeren APK en onderhoud en reparaties uit aan alle automerken inclusief elektrische auto's of e-auto's en campers in onze universele werkplaats waarin wij ondersteund worden door James Auto Service, een landelijk dekkend netwerk van universele autobedrijven en specialisten. Tevens zijn wij de Citroën specialist in de regio doordat wij zijn aangesloten bij de PCA merkspecialisten organisatie. Voor de aanschaf van zowel nieuwe auto's als occasions van alle merken bent u bij ons aan het juiste adres. In ons bedrijf willen wij u graag van dienst zijn, welk merk dan ook uw voorkeur heeft, Goedbloed auto's is immers Sterk In Elk Merk! Van Zierikzee tot Bruinisse, van Renesse tot Burgh-Haamstede en van Middelharnis tot Sommelsdijk, Dirksland, Ouddorp, Nieuwe Tonge of Oude Tonge: uw auto is bij ons in goede handen. Heeft u vragen? Laat een berichtje achter!

 
logo liggend rgb bg
 
 
AL MEER DAN 70 JAAR
SERVICE

Goedbloed auto's bestaat al ruim 70 jaar. Een betrouwbare partner die weet waar het om draait als u een nieuwe of gebruikte auto aan wilt schaffen, of indien u uw auto op correcte wijze onderhouden wilt hebben voor transparante prijzen. Ons team bestaat uit een zeer gemotiveerde mix van jonge en ervaren mensen die volgens maar een gedachte werken: de klant en zijn of haar behoeften centraal zetten!

 

WAAROM
GOEDBLOED AUTO'S?
 

Al ruim 70 jaar een begrip op Schouwen Duiveland en daar buiten

• Citroën specialist

James Auto Service

Nieuwe en gebruikte auto's van alle merken

Private lease alle merken

Onderhoud en reparatie aan alle merken: Sterk In Elk Merk!

Zakelijk lease onderhoud voor alle automerken

• Vervangend vervoer gratis voor vaste klanten

• Gratis haal en brengservice op Schouwen Duiveland en Goeree-Overflakkee

• Transparante prijzen en prijsafspraak vooraf

 

NIEUWE OF GEBRUIKTE
AUTO

Bij een offerte voor een nieuwe of gebruikte auto, offreren wij u altijd met rijklaar prijzen en zijn wij transparant is onze aanbiedingen en kortingen. U ziet direct welke korting u ontvangt en wat de inruilprijs van uw auto is. Wij leveren alle merken nieuwe auto's door goede contacten met importeurs en fabrikanten, waarbij u gebruik kan maken van de lopende aanbiedingen van het betreffende merk. Schroom dus niet om ons te vragen naar de mogelijkheden voor de door u gewenste nieuwe auto! Ons occasion aanbod bestaat uit zowel jonge gebruikte auto's als gebruikte auto's voor een lager budget,  voorzien van BOVAG garantie (indien van toepassing) en door ons zorgvuldig gecontroleerd en geselecteerd. Naast BOVAG garantie leveren wij de gebruikte auto af met een nieuwe onderhoudsbeurt volgens het schema van de fabrikant, een nieuwe APK, volle tank brandstof, kenteken overschrijving, verzekering overschrijving indien gewenst, professionele reiniging en een jaar Europese pechhulp welke wij zonder kosten voor u verlengen na een onderhoudsbeurt.

 

LEASING EN
FINANCIERING

Op het gebied van leasing kunnen wij u zowel voor zakelijke - als prive lease van dienst zijn, voor alle merken en type auto's. Door onze goede contacten met diverse leasemaatschappijen kunnen wij u een onafhankelijk advies geven en hierbij een scherpe maandprijs garanderen.

 

ONZE
WERKPLAATS

In onze werkplaats wordt niet gerepareerd zonder uw toestemming, als uw auto in onze werkplaats is maken onze monteurs een compleet lijstje met eventuele mankementen of adviezen. Hierna nemen wij contact met u op om eerst e.e.a. door te spreken met u waarna u direct een totaalprijs voor de door u gewenste werkzaamheden verteld wordt, zo komt u nooit voor verassingen te staan. Uiteraard heeft u zelf de keuze wat u wel en wat u niet uitgevoerd wilt hebben aan uw auto.

Via James Auto Service mogen wij werken voor vrijwel alle lease maatschappijen, heeft u een lease auto? Kom gerust langs en wij helpen u graag verder.

Als PCA merkspecialist voor Peugeot en Citroën beschikken wij over de kennis, gereedschappen en originele onderdelen om uw auto net zo goed te onderhouden als de dealer, tegen aantrekkelijke tarieven!

Wij beschikken over de meest moderne aparatuur en werkplaats documentatie van ieder merk en fabrikant om uw auto in top conditie te onderhouden, repareren of diagnosticeren.

Neem gerust contact met ons op via de manier die u het beste schikt, onze medewerkers helpen u graag verder!

Stel ons uw vraag!

 

P1040683