Citroën

Citroën Specialist door onze jarenlange ervaring als officieel dealer, met andere woorden: Verkoop nieuwe en gebruikte auto's. Reparatie, onderhoud en diagnose. Verkoop en levering van originele onderdelen en accessoires.

Klik hier voor meer informatie.

BOVAG

Bovag erkenning zorgt ervoor dat wij onder de overkoepelende organisatie van autobedrijven in het algemeen vallen. Voor u een stukje zekerheid! 

Klik hier voor meer informatie.

RDW

RDW-erkenning voor het APK keuren van lichte voertuigen tot 3500 kg en afgifte van vrijwarings- en keuringsbewijzen. Tevens bevoegd voor het gebruik van zogenaamde handelaars kentekens. (Groene kentekenplaten).

Klik hier voor meer informatie. 

STEK

STEK erkend, bevoegd voor het werken aan airco-installatie's met de daaraan verbonden milieuregelgeving voor opslag en afvoer van koelmiddelen. 

Klik hier voor meer informatie.

James Auto Service

Goedbloed auto's is Sterk In Elk Merk! voor onderhoud, APK en reparaties aan alle automerken. Door universele gereedschappen en de nieuwste diagnoseapparatuur, trainingen en leveringen van onderdelen kunnen wij met recht zeggen dat wij ieder merk en type auto perfect kunnen onderhouden voor u.

Door onze aansluiting bij James Auto Service staan wij garant voor de meest veelzijdige en klantgerichte service voor alle merken en type auto's!

Klik hier voor meer informatie.

Duurzaam Repareren

Wij zijn gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren als een duurzaam, groen en milieu vriendelijk autobedrijf.

Wij voldoen hieraan door o.a. ons afval te scheiden, milieu vriendelijke spuitsbussen en hulpmiddelen te gebruiken, recyclen van goederen en rekening te houden met de geldende mileueisen m.b.t. het afvoeren van schadelijke stoffen.

Klik hier voor meer informatie.