Lease

Voor het leasen van uw auto zijn diverse mogelijkheden; hieronder volgt een korte uitleg van de meest voorkomende manieren van leasen. Heeft u een vraag hoe wij u kunnen helpen? Neem onderstaand dan gerust contact met ons op!

Financial lease

Dit is een flexibele oplossing voor het leasen van uw auto, noodzakelijke investeringen zijn belangrijk voor een efficiente bedrijfsvoering, hoewel grote investeringen een flinke stempel kunnen drukken op uw werkkapitaal. Bij financial lease blijft de auto op uw balans staan, waardoor u kan genieten van een investeringsaftrek. De maandtermijnen bestaan uitsluitend uit interest en afschrijving, de rente die u betaald wordt vooraf vastgesteld, waardoor u gedurende de gehele looptijd een vast bedrag per maand betaald.

Full operational lease

Dit is de meest uitgebreide manier van leasen; u laat alle handelingen aan de betreffende Leasemaatschappij en ons over. De verhouding tussen eigen- en vreemd vermogen wordt niet verstoord, doordat de auto niet op uw balans komt te staan. U ontvangt een compleet leasecontract met daarin onderhoud, reparatie, banden, verzekering, vervangend vervoer en ga zo maar door. Kortom, dit is de meest uitgebreide vorm van leasen.

Private Lease

Lease voor particulieren is vanaf nu ook mogelijk! Voor een vast bedrag per maand rijdt u in een gloednieuwe Citroën inclusief reparatie en onderhoud, na afloop van het contract levert u de auto weer in zonder enig risico van restwaarde verlies. Lees hier meer over Private Lease. Door onze goed onderhouden contacten bij diverse Leasemaatschappijen kunnen wij u een offerte op maat geven voor uw nieuwe auto. Voor iedere leaserijder wat wils, ieder model en uitvoering, bij ons kunt u terecht voor al uw wensen.

ZAKELIJK LEASE ONDERHOUD

Door onze aansluiting bij James autoservice mogen wij onderhoud en reparaties uitvoeren aan alle merken en type auto's voor alle leasemaatschappijen in Nederland. Klik hier voor meer informatie over het onderhouden van uw lease auto.Private Lease

Private Lease is een particuliere lease constructie waarbij u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto rijdt, inclusief het nodige onderhoud en reparatie. De looptijd en het jaarlijkse kilometrage van het contract zijn op verschillende manieren in te vullen. Na afloop van het contract levert u de auto weer in zonder dat u risico heeft op restwaardeverlies.

Inbegrepen in de prijs zijn afschrijving en rente van de auto, reparatie en onderhoud inclusief banden (winterbanden als optie tegen meerprijs mogelijk), wegenbelasting, 24 uurs pechhulp en verzekering. Vervangend vervoer is na 72 uur altijd inbegrepen!

Wij bieden private lease aan via ons eigen onafhankelijke labe PrivateleaseZeeland.nl waar wij samen met u diverse aanbieders vergelijken voor het beste resultaat. Wilt u meer informatie ontvangen over dit product? Neem contact met ons op via 0111-414951 bekijk onze speciale private lease website hieronder.

BEKIJK ONZE AANBIEDINGEN EN MODELLEN

 Wij zijn Partner van het Keurmerk Private Lease, daarom bieden wij uitsluitend producten aan van aanbieders met het Keurmerk Private Lease.

Logo Partners Keurmerk Private Lease Schaduw DEF PMS 02

PRIVATE LEASE VOOR WERKNEMERS

Werkt uw bedrijf met een mobiliteitsbudget voor haar werknemers? Dan is private lease een mooie oplossing voor zowel de werkgever als de werknemer, de werknemer is vaak goedkoper uit dan de bijtelling voor een grote dure auto en de werkgever heeft geen risico van extra kosten door schade of meer gereden kilometers door de werknemer.

Een werkgever kan een mobiliteitsbudget uitkeren in plaats van een lease auto, van dit mobiliteitsbudget moet u zelf uw kilometers die u voor de zaak rijdt bekostigen. Dit kan met taxiritten, openbaar vervoer of met een eigen (private lease) auto. Door slim om te gaan met dit mobiliteitsbudget en bijvoorbeeld een kleinere, zuinige auto prive te leasen kunt u veel voordeliger uitkomen, mede door het ontbreken van bijtelling op uw prive auto.

Wilt u hier mee over weten, of kunnen wij samen met u hier een berekening voor maken? Neem contact met ons op, ook als u als werkgever collectieve afspraken wilt maken voor uw werknemers. Wij helpen u graag verder!

Stel ons uw vraag!