Priscilla Hilleman

Priscilla is bij ons binnen gekomen als stagaire voor eerste monteur en werkt op Zaterdag in onze werkplaats om u te helpen bij eventuele reparaties of storingen. In haar vrije tijd is ze vaak bezig met sleutelen aan auto's en alles wat rolt of rijdt.

CARLA KROON-KREFT

Als jonge vrouw in dienst getreden bij ons, op de oude locatie, als tankstation medewerkster. Inmiddels is zij opgeklommen tot boekhoudster en controller binnen ons bedrijf, en verzorgt de gehele boekhouding tot aan de jaarrekening.

HANCO DE VOS

Hanco is voor vele klanten een onmisbaar gezicht binnen ons bedrijf. Hij is werkzaam sinds 1995 bij ons. Gehuwd en samen met zijn vrouw hebben ze twee zonen en een dochter. Als een spin in zijn web vormt hij de brug tussen de klant en onze technici.

ALEX OLREE

Alex is al van kleins af aan bezig met techniek; fietsen, brommers, motoren en natuurlijk auto's! Bij ons begonnen als leerling monteur en inmiddels Technisch Specialist PSA. Zowel zijn vader als zijn oom zijn werkzaam geweest bij ons bedrijf, hij is inmiddels al een bekend gezicht binnen ons bedrijf.

WILMA BUURVELD-BAL

Is sinds 1997 in dienst en niet meer weg te denken uit ons team, zij is een algemene ''veel-werk-verzetster'' in het bedrijf. Wilma draagt de verantwoordelijkheid voor de administratie en is tevens verantwoordelijk voor de verkoopadministratie.

IRMA DEN BOER-VAN DIJK

Na haar middelbare school opleiding heeft Irma de welbekende Schoevers-opleiding met goed gevolg afgerond. Tot de komst van een tweetal kinderen, ook een dochter en een zoon, is zij jarenlang bij een grote multinational werkzaam geweest.

ANDRE KETTING

Andre is bij ons komen werken na het sluiten van Opel Akkerdaas in Noordgouwe waar hij jaren gewerkt heeft. Daarvoor heeft hij bij diverse universele garages gewerkt, waardoor uw auto dan ook in perfect handen is bij hem.

Yannick Pankow

Yannick is in 2016 bij ons gestart met de BBL opleiding tot (eerste) automonteur, 4 dagen werken en 1 dag naar school. Yannick is vanaf jongs af aan met techniek bezig geweest en heeft zijn vooropleiding gericht op autotechniek met succes afgerond.