TOE AAN EEN NIEUWE AUTO?
KOM NAAR ONZE SHOWROOM!
 

In onze showroom aan de Oudeweg 1 te Zierikzee vindt diverse merken jong gebruikte auto's en op ons buiten terrein treft u diverse occasions van verschillende budgetten aan. Wilt u een specifiek model die wij niet hebben staan of wilt u liever een nieuwe auto, dan gaan wij hier graag naar op zoek voor u! Door onze goede contacten met dealers, importeurs en fabrikanten kunnen wij nagenoeg iedere auto aan u leveren tegen dezelfde aanbiedingen en voorwaarden als bij de betreffende merkdealer.

 
 
 
 
STERK
IN ELK MERK!

Ieder merk is ons even lief, onze lijfspreuk is niet voor niets Sterk in elk merk! Wij leveren u graag de gewenste auto, nieuw of gebruikt, met garantie en voor een vaste scherpe prijs. uw huidige auto ruilen wij graag in en regelen indien gewenst een scherpe financiering voor u.

 

EEN OCCASION
VAN HOGE KWALITEIT
 

Voor uw occasion bent u bij ons aan het goede adres, wij hebben doorgaans een ruime voorraad gebruikte auto’s staan van jong gebruikt tot oudere modellen. Al deze auto’s voldoen aan onze hoge kwaliteitstandaard. Onze aangeboden auto’s worden in een zo perfect mogelijke staat afgeleverd, onze genoemde prijzen zijn rijklaar! Zie voor de voorwaarden en de inbegrepen service in de prijs de opmerkingen bij de betreffende auto.

Untitled design


leasen
of financieren

Voor leasing en financiering bieden wij u diverse mogelijkheden; van private lease tot operational lease of financial lease, financiering met restantbedrag tot een laag rente financiering, wij hebben hier alle mogelijkheid toe. Alles met het oogpunt op een vertrouwd product met bescherming voor u tegen een te hoog maandtarief.

Onder het genot van een kop koffie vertellen wij u graag de mogelijkheden voor de aanschaf van uw nieuwe of gebruikte auto.

 

EEN auto
VAN GOEDBLOED AUTO'S


Wij proberen altijd een passend voorstel voor uw nieuwe of gebruikte auto te maken. Of u een nieuwe Citroën of DS wilt, een nieuwe auto van ieder ander merk, een occasion met een zeer hoge kwaliteitstandaard of een (private) lease contact wilt afsluiten, wij zijn u graag van dienst.

Onze medewerkers werken hierbij maar volgens één gedachte; u als klant en uw behoeftes of wensen staan centraal.

Vijf redenen om voor ons te kiezen voor uw nieuwe of gebruikte auto;

Sterk In Elk Merk! Voor zowel nieuwe als gebruikte auto's

Ruime voorraad gebruikte auto's

Alle auto's voldoen aan onze hoge kwaliteitstandaard

Rijklaar prijzen

Diverse diensten passend aan uw wensen

Graag tot ziens in onze showroom in Zierikzee!

 

Stel ons uw vraag!