Priscilla Hilleman

Priscilla is bij ons binnen gekomen als stagaire voor eerste monteur en werkt op Zaterdag in onze werkplaats om u te helpen bij eventuele reparaties of storingen. In haar vrije tijd is ze vaak bezig met sleutelen aan auto's en alles wat rolt of rijdt.

Lees meer
WILMA BUURVELD-BAL

Is sinds 1997 in dienst en niet meer weg te denken uit ons team, zij is een algemene ''veel-werk-verzetster'' in het bedrijf. Wilma draagt de verantwoordelijkheid voor de administratie en is tevens verantwoordelijk voor de verkoopadministratie.

Lees meer
CARLA KROON-KREFT

Als jonge vrouw in dienst getreden bij ons, op de oude locatie, als tankstation medewerkster. Inmiddels is zij opgeklommen tot boekhoudster en controller binnen ons bedrijf, en verzorgt de gehele boekhouding tot aan de jaarrekening.

Lees meer
IRMA DEN BOER-VAN DIJK

Na haar middelbare school opleiding heeft Irma de welbekende Schoevers-opleiding met goed gevolg afgerond. Tot de komst van een tweetal kinderen, ook een dochter en een zoon, is zij jarenlang bij een grote multinational werkzaam geweest.

Lees meer
HANCO DE VOS

Hanco is voor vele klanten een onmisbaar gezicht binnen ons bedrijf. Hij is werkzaam sinds 1995 bij ons. Gehuwd en samen met zijn vrouw hebben ze twee zonen en een dochter. Als een spin in zijn web vormt hij de brug tussen de klant en onze technici.

Lees meer
ANDRE KETTING

Andre is bij ons komen werken na het sluiten van Opel Akkerdaas in Noordgouwe waar hij jaren gewerkt heeft. Daarvoor heeft hij bij diverse universele garages gewerkt, waardoor uw auto dan ook in perfect handen is bij hem.

Lees meer
ALEX OLREE

Alex is al van kleins af aan bezig met techniek; fietsen, brommers, motoren en natuurlijk auto's! Bij ons begonnen als leerling monteur en inmiddels Technisch Specialist PSA. Zowel zijn vader als zijn oom zijn werkzaam geweest bij ons bedrijf, hij is inmiddels al een bekend gezicht binnen ons bedrijf.

Lees meer
Yannick Pankow

Yannick is in 2016 bij ons gestart met de BBL opleiding tot (eerste) automonteur, 4 dagen werken en 1 dag naar school. Yannick is vanaf jongs af aan met techniek bezig geweest en heeft zijn vooropleiding gericht op autotechniek met succes afgerond.

Lees meer
JELLE DEN BOER

Jelle heeft zowel een technische als ook een commerciële opleiding genoten en is zodoende uitgegroeid tot een allround auto vakman. 1e monteur, APK keurmeester en diagnose technicus en technisch specialist PSA.

Lees meer
CEES DEN BOER

Na jaren ervaring opgedaan te hebben bij grote bedrijven in en rond de Randstad, is hij in 1979 naar Zierikzee vertrokken om daar te gaan werken bij ons bedrijf waar hij in de jaren '90 de grote stap gemaakt heeft naar het ondernemerschap,

Lees meer