New Citroën C3 - Er waait een frisse wind!

ONTDEK DE NIEUWE CITROËN C3

Er waait een frisse wind in de wereld van de compacte auto's! De Nieuwe Citroën C3 past perfect in deze moderne tijd, met een trendy en optimistisch design met gekleurde accenten en grafische elementen zoals de Airbumps®. Zijn bijzonder expressieve en unieke vormen maken hem onmiddellijk herkenbaar.

 

 

 

CONNECTEDCAM CITROËN™

Spectaculaire panorama's, bijzondere locaties, stadsritten: De Nieuwe C3 filmt uw rijervaringen met de ConnectedCAM Citroën™. Dit in de binnenspiegel ingebouwde camerasysteem legt vast wat u ziet als u in de auto naar buiten kijkt.

Deze camera is dus de getuige van uw dagelijkse rijervaringen: 

- U kunt met één klik een foto maken en deze delen met uw sociale netwerken. 
- Alles wat er voor uw voorruit gebeurt, wordt vastgelegd. Dit systeem kan dus goed van pas komen bij een ongeval.

De ConnectedCAM Citroën™ is geen standaard optie op de Nieuwe Citroën C3 en is verkrijgbaar tegen meerprijs.

De Nieuwe CITROËN C3 is er in een scala aan (negen) kleuren: Almond Green, Blanc Banquise, Cobalt Blue, Gris Shark, Gris Aluminium, Rouge Rubi, Noir Perla Nera, Orange Power of Sable... U kunt deze kleuren subtiel of juist meer gedurfd combineren met verschillende kleuren (drie) voor het dak (Noir Onyx, Rouge Aden of Blanc Opale). In totaal zijn er zelfs wel 36 kleurcombinaties voor de carrosserie mogelijk! Wat is uw favoriete combinatie?

U hebt tal van mogelijkheden om uw Nieuwe C3 aan uw persoonlijke smaak aan te passen. Eén of twee carrosseriekleuren? Met of zonder Airbumps®? Een knus of juist strak interieurthema? Maak zelf uw keuze uit de vele mogelijkheden!

 

CITROËN ADVANCED COMFORT®

De Nieuwe Citroën C3 biedt het onvervalste CITROËN-veercomfort waarbij oneffenheden in het wegdek optimaal worden gladgestreken. Maar dat is nog niet alles: In de Nieuwe Citroën C3 kunnen de inzittenden volop genieten van de uiterst comfortabele zitplaatsen, een glazen panoramadak* en een royaal ruimteaanbod (met een groot aantal opbergvakken). 

* Panoramadak is niet standaard maar altijd optioneel

De zitplaatsen zijn buitengewoon comfortabel... U zult het idee krijgen dat u in uw huiskamer zit! Dit gevoel van comfort wordt versterkt door het horizontaal gestrekte dashboard dat het interieur breder doet ogen en het ruimtegevoel vergroot.

Het interieurdesign heeft zijn inspiratie gevonden buiten de autowereld, wat bijvoorbeeld blijkt uit de riemen op de armsteunen en de stoffen bekleding van het dashboard.

 

BlueHDi DIESELMOTOREN en PureTech-BENZINEMOTOREN

De Nieuwe C3 is leverbaar met benzine- en dieselmotoren die met hun prestaties niet alleen garant staan voor veel rijplezier, maar ook zuinig en schoon voor het milieu zijn.

Door BlueHDi technologie, geeft Citroën een effectief en duurzaam antwoord op de uitstoot van dieselmotoren . Geavanceerde technologie , toegankelijk voor iedereen, en voor alle toepassingen.

 

INTRODUCTIE

De nieuwe C3 zal vanaf Novemeber 2016 leverbaar zijn en voor het publiek voor het eerst getoond worden op de autosalon van Parijs komende herfst. Kunt u niet wachten en wilt u op de hoogte gehouden worden via de speciale Facebook pagina waar de C3 u met de ConnectedCAM Citroën™ u zelf op de hoogte houdt van zijn avonturen? Klik dan HIER om u aan te melden.

 

 125632 citroen c3 new 24

 cl 16.061.031