Prijzen nieuwe Citroën C3

Met trots stellen we u de Nieuwe Citroën C3 voor. Een sprankelende nieuwe auto met een gedurfd en fris design. Een auto waarbij het Citroën Advanced Comfort®-programma centraal stond en waarmee Citroën een moderne invulling geeft aan het begrip comfort. De Nieuwe Citroën C3 beschikt daarnaast over de nieuwste technologie die tot dusver alleen was voorbehouden aan auto’s uit hogere segmenten. En in veel gevallen niet eens tegen meerprijs maar gewoon standaard op alle versies. De talloze personaliseringsmogelijkheden waarmee de auto “as unique as you are” te maken is maken het plaatje compleet.

Ondanks dit alles kunnen wij u een vanafprijs, geheel rijklaar bij Goedbloed auto's, van € 15.105,- inclusief afleverpakket! Een scherpe prijs die nagenoeg gelijk ligt aan de huidige C3!

De Nieuwe C3 is met private lease al beschikbaar vanaf €259,- per maand. Daarmee ligt het tarief duidelijk onder het tarief van de huidige C3.

 

 

 

DE NIEUWE CITROEN C3

Een van de (voor ons) meest verassenden mogelijkheden is dat de Airbumps die zo bekend zijn van de C4 Cactus ook op de nieuwe C3 zitten, maar ook als optie weggelaten kunnen worden op de nieuwe C3.


DESIGN
De Nieuwe Citroën C3 trekt direct de aandacht door zijn unieke vorm. De auto heeft een frisse, sprankelende uitstraling maar oogt tegelijkertijd krachtig en robuust. Zijn hoge frontpartij, de expressieve lichtsignatuur voor en achter, de spatbordverbreders en de vernieuwde Airbumps® dragen daar allemaal aan bij. CITROËN ADVANCED COMFORT® Citroën staat van oudsher bekend op het gebied van comfort. Het Citroën Advanced Comfort programma geeft een nieuwe, moderne invulling van het begrip comfort. Bij de ontwikkeling van de Nieuwe Citroën C3 stond dit programma centraal. Dat heeft niet alleen geresulteerd in een weergaloos rijcomfort maar ook in b.v. een geluidsisolatie die tot de top in het segment behoort, brede en comfortabele stoelen, een licht en gezellig huiselijk interieur, grote, praktische opbergvakken, veel ruimte voor passagiers en bagage en het gebruik van zachte en warme materialen. Allemaal zaken die bijdragen aan het comfort van bestuurder en passagiers.

CITROËN ADVANCED COMFORT®
Citroën staat van oudsher bekend op het gebied van comfort. Het Citroën Advanced Comfort programma geeft een nieuwe, moderne invulling van het begrip comfort. Bij de ontwikkeling van de Nieuwe Citroën C3 stond dit programma centraal. Dat heeft niet alleen geresulteerd in een weergaloos rijcomfort maar ook in b.v. een geluidsisolatie die tot de top in het segment behoort, brede en comfortabele stoelen, een licht en gezellig huiselijk interieur, grote, praktische opbergvakken, veel ruimte voor passagiers en bagage en het gebruik van zachte en warme materialen. Allemaal zaken die bijdragen aan het comfort van bestuurder en passagiers. 

NUTTIGE TECHNOLOGIEËN
De Nieuwe Citroën C3 is voorzien van de laatste technologieën. Zaken die tot dusver alleen maar mogelijk waren op auto’s uit het hogere segment. Een aantal van deze zaken zijn zelfs standaard op alle versies.


ConnectedCAM Citroën
De ConnectedCAM Citroen is een Full HD-camera met een GPS, een intern geheugen van 16 GB en een speciale sensor. Hij is optioneel verkrijgbaar vanaf de Feel en is ingebouwd in de binnenspiegel. De camera registreert automatisch wat de bestuurder door de voorruit ziet. Er kunnen foto’s en video’s mee worden gemaakt. De met de ConnectCAM Citroën genomen foto’s en video’s kunnen worden gedeeld op sociale netwerken. Bij een aanrijding kunnen de opgeslagen beelden mede als bewijslast dienen, daar na impact de beelden van 30 sec voor de impact en 60 sec na de impact worden opgeslagen. 

Citroën Connect Navigatie
Het nieuwe Citroën Connect Navigatie systeem dat we al kennen uit de Nieuwe Citroën Jumpy en C4 Picasso facelift is ook leverbaar op de Nieuwe Citroën C3. Dit betekent: - 7inch capacitief touchscreen - Real-time verkeersinformatie via TomTom Traffic, gratis updates (data via telefoon of Citroën Connect Box) - Adres, prijsinformatie en direct navigeren naar tankstations - Adres en direct navigeren naar parkeergarages met real-time het aantal beschikbare parkeerplaatsen - Weergave weerbericht op de ingestelde route - Spraakbesturing van navigatie, telefoon en audio.


Lane departure warning system
Waarschuwt de bestuurder met behulp van een camera boven aan de voorruit door middel van een pictogram en geluidssignalen wanneer de auto de rijstrook dreigt te verlaten zonder dat de richtingaanwijzer is ingeschakeld. Standaard op alle versies.


Coffee break alert
Dit systeem waarschuwt de bestuurder als het tijd is om de autorit even te onderbreken voor een pauze. Ook standaard op alle versies.


Dodehoekdetectie
De dodehoekdetectie geeft via een pictogram in de buitenspiegels aan of er zich een voertuig in de dode hoek bevindt. Dodehoekdetectie is tegen meerprijs verkrijgbaar op de Shine.

Snelheidslimitietherkennings- en snelheidsadviessysteem
Dit systeem herkent borden met een snelheidslimiet en geeft de informatie door aan de bestuurder. Deze snelheid kan worden gebruikt als ingestelde snelheid van de cruise control/snelheidsbegrenzer. Ook dit is, inclusief de cruise control, standaard op alle versies. 

Naast al deze zaken die je in dit segment niet vaak tegenkomt, zeker niet als standaarduitrusting, zijn alle versies (met uitzondering van de PureTech 68) standaard uitgerust met Hill Start Assist en is een achteruitrijcamera en keyless entry & start mogelijk tegen meerprijs.

De Nieuwe C3 is met private lease al beschikbaar vanaf €259,- per maand. Daarmee ligt het tarief duidelijk onder het tarief van de huidige C3.