100% kwaliteit op onze gebruikte auto's
SPECIALIST IN AUTO'S TOT € 10.000,-

Onze auto's worden alvorens ze aangeboden worden aan u voorzien van ons eigen ''Goedbloed Auto's kwaliteit label''. U kunt hierbij uitgaan van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij zijn specialist in gebruikte auto's tot € 10.000,- van alle verschillende automerken.

Gebruikte auto

Kwaliteit, veiligheid en vertrouwen staan bij ons bovenaan bij iedere auto die wij aanbieden.

Kwaliteit

Iedere auto wordt zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd alvorens wij deze u aanbieden. Daardoor kunnen wij iedere auto het Goedbloed Auto's kwaliteit label meegeven. Volledig rijklaar gemaakt voor u inclusief garantie en zelfs een pechhulp service.

Veiligheid

Doordat iedere auto die wij aanbieden zorgvuldig is geselecteerd , gecontroleerd en rijklaar gemaakt wordt voor u , kunt u met een gerust hart de weg op gaan wetende dat uw auto aan de meest strenge veiligheidseisen voldoet.

Vertrouwen

Er is geen enkele auto die ontsnapt aan de strenge eisen van ons kwaliteit label. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat u een auto aanschaft waar u veilig mee de weg op gaat en die u niet zo snel in de steek zal laten. Ook door ons persoonlijke contact met onze klanten proberen wij een vertrouwensrelatie op te bouwen met u.