Nieuw hydraulisch veersysteem voor C4 Cactus 2018

Sinds 2014 is de Citroën C4 Cactus een van de verkoop-toppers van Citroën, hoog tijd voor een facelift na 3 jaar!

De vormgeving is flink veranderd en de kenmerkende Airbumps zijn slimmer verwerkt in het uiterlijk van de auto, daarnaast komt Citroën opnieuw met een revolutionair hydraulisch veerysteem waar het merk zijn bekendheid van heeft.

 

 

 

 

 

 

 

 

Airbumps.

De C4 Cactus was de eerste auto in 2014 die met ''deukbescherming'' kwam door de toepassing van de Airbumps, dat de ontwikkeling ook hierin niet stil staat is in de nieuwe C4 Cactus goed te zien. De Airbumps zijn op een slimme wijze verwerkt in het exterieur, waardoor de functie behouden blijft maar het minder opvallend zichtbaar is aan de auto.

Citron C4 Cactus in nieuw 59f2c1a505265

Motoren.

Aan de huidige motorisatie veranderd weinig, ook op de nieuwe C4 Cactus zijn in een benzine variant de 82 pk en 110 pk beschikbaar en hieraan wordt de 130 pk (allemaal) Puretech motoren toegevoegd. Diesel is beschikbaar in 110 pk en 120 pk BlueHDi motoren. De laatste kan ook als automaat geleverd worden.

Comfort.

Door het toepassen van nieuwe stoelen die het label ''Advanced Comfort Seats'' krijgen, wordt de ideale zithouding voor de bestuurder en passagiers gewaarborgd. Verder is de auto uitgerust met meer rijhulpsystemen en infotaintmentsystemen. Als kers op de taart wordt het nieuwe hydraulische veersysteem ''Progressive Hydraulic Cushions'' geintroduceerd op de nieuwe C4 Cactus.

Citron C4 Cactus in nieuw 59f2c1a4496cf

Progressive Hydraulic Cushions.

Wederom maakt Citroën een revolutionair veersysteem dat eer aan doet aan zijn voorganger. Progressive Hydraulic Cushions is de naam van het systeem dat ervoor zorgd dat de oneffenheden in het wegdek glad gestreken worden door de toepassing van twee hydraulische stops in de schokdempers. Een voor de ingaande slag en een voor de uitgaande slag. Hierdoor gaat de auto weer veren als een ''echte'' Citroën.

Levering.

De nieuwe C4 Cactus zal in Nederland in het eerste kwartaal van 2018 leverbaar zijn, zodra er meer bekend is over prijzen en levertijden informeren wij u daar hier zo spoedig mogelijk over!

Neem contact op!

Uw contactpersoon:Jelle den Boer

Bel direct: 0111-414951
Mail Jelle: info@autogoedbloed.nl