Citroën C3 Aircross ''beste koop 2018''

Dat de C3 Aircross veel auto voor een goede prijs is, wist u natuurlijk al. Maar hij is door een jurypanel van 31 vakjuryleden uit 31 Europese landen nu verkozen tot ''beste koop'' in 2018!

Nederlands jurylid van AutoBest en AutomobielManagement-journalist Rob van Ginneken: "Ook heel betaalbare modellen als bijvoorbeeld de Ibiza en Fiesta deden het in de finaletesten prima, maar het past helemaal bij de actuele trend in de markt dat de winnaar een SUV-model is. De Citroën is een auto die wat extra biedt als het gaat om uitstraling, veelzijdigheid en rijgemak. Het is opvallend dat vrijwel alle juryleden van over heel Europa - 31 zeer gevarieerde landen - de Aircross hoog inschalen. Hij wint de AutoBest-verkiezing dan ook met een ruime voorsprong." (bron AM-management)

Op de website van Autobest http://autobest.org/citroen-c3-aircross-compact-suv-wins-autobest-2018/ valt nog meer te lezen dat de C3 Aircross een puntentotaal van 1423 punten ontving waar de nummer twee, de Opel Crossland X, 121 punten minder ontving.

Deze mooie award geeft aan dat Citroën de goede weg is ingeslagen met hun SUV en mini-SUV aanbod en leuke, speelse nieuwe modellen.

Wilt u meer informatie over de ''beste koop'' van 2018? Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op!

Uw contactpersoon:Jelle den Boer

Bel direct: 0111-414951
Mail Jelle: info@autogoedbloed.nl