De nieuwe Citroën Berlingo Multispace

274103.171

 

Citroën onderscheid zich op het gebied van gezinsauto's met ruime en comfortbale auto's voor een aantrekkelijke prijs. Al meerdere generaties is de Berlingo Multispace daar een goed voorbeeld van, en in 2018 wordt hij compleet vernieuwd. 

DESIGN

Citroën noemt het de ''Ludospace'' ofwel een onderscheidend en gedruft karakter met een zee aan ruimte en opbergmogelijkheden. Denk hierbij aan het reeds bekende Modutop systeem dat in een nieuw jasje is gestoken en slimme opbergvakjes in het hele interieur.
Door de hogere en kortere motorkap en een bredere '''snuit'' oogt de nieuwe Multispace ook zeer robuust en in twee lengtes leverbaar; een M uitvoering van 4,4m lang en een XL uitvoering die 4,75m lang is. De XL uitvoering is ook nog eens verkrijgbaar met 7 zitplaatsen in Nederland, in andere landen is de M uitvoering ook als 7 persoons uitvoering verkrijgbaar.
Ook de nieuwe Airbumps zijn aanwezig op de nieuwe Berlingo Multispace die het robuuste karakter samen met de dakrails versterken.

STIJLVOL EN KLEURRIJK

Met 8 verschillende kleuren en diverse interieurkeuzes biedt de nieuwe Berlingo Multispace genoeg ruimte om hem naar uw eigen smaak in te vullen, daarnaast zijn er een aantal Color Packs mogelijk die op een speelse manier diverse kleurrijke (wit of oranje) accenten bieden.

19 verschillende rijhulpsystemen bieden u een veilige rit en door de toepassing van moderne technologieën ook nog eens een zo ontspannen mogelijke rit. Denk hierbij aan dode-hoek bewaking, uitgebreide verkeersborden herkenning, automatisch noodremsysteem en nog veel meer.

Door het moderne 8 inch touchscreen bent u altijd ''connected'' met uw smartphone. 

  

MOTOREN

Door het gebruik van de milieu vriendelijke maar toch krachtige Puretech benzine motoren, heeft u de beschikking over een krachtige maar toch zuinige benzine motor. Eventueel leverbaar met een automatische EAT8 versnellingsbak die met 8 versnellingen voor een prettige en rustige rijervaring zorgt. In de dieselvariant zijn de wereldberoemde BlueHDi motoren uiteraard aan deze auto gekoppeld.

Beschikbare benzinemotoren; 1.2 Puretech 110 pk met handgeschakelde 6 versnellingsbak en een 130 pk uitvoering met een vol automatsiche EAT8 versnellingsbak.
Beschikbare dieselmotoren; 1.5 BlueHDi 75 pk, 100 pk of 130 pk (allemaal handgeschakeld met 6 versnellingen) en een 130 pk met een vol automatsiche EAT8 versnellingsbak.

Prijzen zijn op dit moment nog niet beschikbaar voor deze auto.

VRAAG INFORMATIE AAN