Introductie aanbieding nieuwe C4 Cactus

De nieuwe Citroën C4 Cactus heeft alles in zich om de echte Citroën-fan en nieuwe klanten aan zich te binden. Door de toepassing van het nieuwe ''Progressive Hydraulic Cushions'' systeem voelt de auto als vanouds met een heerlijk comfortabel hydraulisch veersysteem. Daarnaast is de auto ook uitgerust met ''Advanced Comfort Seats'' die de ergonomie van de bestuurder perfect ondersteunen en een zeer comfortbale zitvlak bieden. Twee technieken die aansluiten bij het echte Franse comfort!

Speciaal voor de introductie van dit nieuwe model, die vanaf nu bij ons te bezichtigen en in te rijden is, hebben wij in de maand April een introductie korting voor de snelle beslissers!

700,- introductiekorting 

Op iedere nieuw verkochte C4 Cactus (nieuwe type) in april bij levering voor 30 juni.

 

 

 

Sinds 2014 is de Citroën C4 Cactus een van de verkoop-toppers van Citroën, hoog tijd voor een facelift na 3 jaar!

De vormgeving is flink veranderd en de kenmerkende Airbumps zijn slimmer verwerkt in het uiterlijk van de auto, daarnaast komt Citroën opnieuw met een revolutionair hydraulisch veerysteem waar het merk zijn bekendheid van heeft.

Pluspunten nieuwe C4 Cactus

Progressive Hydraulic Cushions zorgen voor een ongekend veercomfort in dit segment

Advanced Comfort Seats zorgen voor een ideale en comfortabel zithouding

Veilig rijden met o.a. ''Driver Alert'' en ''Active Safety Brake'' hulp systemen

Laag brandstofverbruik door milieuvriendelijke maar krachtige Puretech benzine motoren

Lage wegenbelasting door laag totaal gewicht (950 kg) van de auto


Airbumps.

De C4 Cactus was de eerste auto in 2014 die met ''deukbescherming'' kwam door de toepassing van de Airbumps, dat de ontwikkeling ook hierin niet stil staat is in de nieuwe C4 Cactus goed te zien. De Airbumps zijn op een slimme wijze verwerkt in het exterieur, waardoor de functie behouden blijft maar het minder opvallend zichtbaar is aan de auto.

cover r4x3w1000 5a212620134e6 citroen c4 cactus

Motoren.

Aan de huidige motorisatie veranderd weinig, ook op de nieuwe C4 Cactus zijn in een benzine variant 110 pk beschikbaar (eventueel met automaat leverbaar) en hieraan wordt de 130 pk (allemaal) Puretech motoren toegevoegd. Diesel is beschikbaar in een 110 pk BlueHDI motor.

Comfort.

Door het toepassen van nieuwe stoelen die het label ''Advanced Comfort Seats'' krijgen, wordt de ideale zithouding voor de bestuurder en passagiers gewaarborgd. Verder is de auto uitgerust met meer rijhulpsystemen en infotaintmentsystemen. Als kers op de taart wordt het nieuwe hydraulische veersysteem ''Progressive Hydraulic Cushions'' geintroduceerd op de nieuwe C4 Cactus.

Citron C4 Cactus in nieuw 59f2c1a4496cf

Progressive Hydraulic Cushions.

Wederom maakt Citroën een revolutionair veersysteem dat eer aan doet aan zijn voorganger. Progressive Hydraulic Cushions is de naam van het systeem dat ervoor zorgt dat de oneffenheden in het wegdek glad gestreken worden door de toepassing van twee hydraulische stops in de schokdempers. Een voor de ingaande slag en een voor de uitgaande slag. Hierdoor gaat de auto weer veren als een ''echte'' Citroën.

Stel ons uw vraag!