Rectificatie verstuurde brief Citroën Nederland

IMG 0940

De afgelopen week werden wij door verontruste klanten telefonisch benaderd over een brief die zij hebben ontvangen van Citroën Nederland, waarin vermeld staat dat wij onze Citroën activiteiten stopzetten en zij u naar de dichtsbijzijnde dealer voor onderhoud en reparatie verwezen.

Middels dit persbericht willen wij nogmaals benadrukken dat wij niet niet stoppen, maar gewoon op dezelfde wijze doorgaan met het onderhouden en repareren van uw Citroën, of welk ander merk of type auto dan ook. Tevens kunnen wij u nog steeds nieuwe auto's van Citroën (of welk ander merk u wilt) met dezelfde acties aanbieden en blijven wij ook originele onderdelen leveren en monteren in uw auto met de voorschriften van de fabrikant waar wij nog steeds de beschikking over houden.

Zeker ook omdat wij ons sinds deze week aan hebben gesloten bij PCA dealers, de officiële vereniging van Citroën specialisten waar veel oud-dealers zich bij aansluiten. Zie voor meer informatie www.pcadealer.nl De komende tijd gaan wij deze aansluiting vormgeven met uitstraling op ons pand en verdere officiele persberichten.

Zoals in een eerder schrijven aan onze klanten medegedeeld mogen wij alleen geen garantiewerkzaamheden meer uitvoeren aan uw auto. Mocht u garantie gevallen aan uw auto ondervinden zullen wij u in het process begeleiden naar een officieel dealer punt waar u de garantie reparaties kan laten uitvoeren.

Mocht u nog vragen of onduidelijkheden hebben, neem dan gerust contact op met Jelle of Cees den Boer via 0111-414951 of kom langs in ons bedrijf, de koffie staat klaar!

Wij hopen u te blijven ontvangen in ons bedrijf!

Namens het gehele team van Goedbloed Auto's

Jelle den Boer - Directeur
Cees den Boer - Directeur