Goedbloed Auto's PCA dealer, specialist in Peugeot en Citroën!

autobedrijf logo

Leuk nieuws! Per 1 januari 2019 zijn wij aangesloten bij de PCA dealer organisatie, de onafhankelijke merkspecialisten vereniging van Citroën en Peugeot.

Wij beschikken hierdoor wederom over alle benodigde technische informatie, kennis en gereedschappen die nodig zijn om de specialiteit in Citroën te behouden. Met momenteel 56 aangesloten autobedrijven in Nederland en België is er altijd een PCA dealer dichtbij waar u geholpen kunt worden.

Nieuwe en gebruikte auto's

Voor zowel nieuwe auto's of (jong) gebruikte Citroën modellen bent u bij ons als PCA dealer aan het goede adres. Zonder enige vorm van registratieplicht of bonusstructuren voor bepaalde modellen of uitvoeringen kunnen wij u het beste onafhankelijke advies geven voor de auto die bij u past. Doordat wij warme contacten met de lokale officiele dealer onderhouden, leveren wij deze auto's vaak tegen dezelfde aanbiedingen en acties. Daarnaast hebben wij goede contacten met externe Citroën importeurs waar wij jonge auto's of nieuwe auto's uit het buitenland importeren, rechtstreeks vanuit de fabriek met dezelfde voorwaarden en garanties als bij de dealer. Wij zijn u graag van dienst bij de aanschaf van uw nieuwe of gebruikte Citroën!

Reparatie, onderhoud en garantie

Wij beschikken over de modernste apparatuur om uw Citroën in topconditie te houden. Van gespecialiseerde uitleesapparatuur tot speciaal gereedschap en technische service bulletins of documentatie, wij beschikken hier allemaal over! Wij gebruiken vastgestelde reparatietijden en all-in pakket prijzen die onze prijsopgave aan u waarborgen. U kunt indien gewenst zonder extra kosten ook gebruikmaken van onze gratis pechhulp! Mocht u een garantie of coulance kwestie aan uw Citroën hebben, dan verzorgen wij de contacten met een regionale dealer die ons ondersteunt en de garantie kwestie voor u afwikkelt. Ook kunnen onze monteurs weer merkspecifieke opleidingen volgen die direct bij Citroën gevolgd worden.

Originele onderdelen en accessoires

Wij bieden u de mogelijkheid om uw Citroën van originele onderdelen te voorzien, of indien gewenst goedkopere alternatieven op de universele markt. Beide uiteraard met goede garantie voorwaarden! Ook indien u een accessoire voor uw Citroën wilt zoals een trekhaak, een armsteun, eventueel achteraf ingebouwde parkeersensoren of een navigatie systeem bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bestellen de onderdelen direct bij de officiële Citroën onderdelen verstrekker PSA retail.

Bekijk de website https://www.pcamerkspecialist.nl voor meer informatie!

Wilt u meer weten of heeft u een vraag?

Stel ons uw vraag!

autobedrijf logo