Pre-winterbanden sale

Nu de herfst zijn intrede maakt merken wij allemaal hoe veradelijk snel het weer kan veranderen, laat daarom vroegtijdig uw winterbanden monteren!

Bent u toe aan vervanging van een of meerdere winterbanden, of wilt u ze voor de eerste keer aanschaffen maak dan gebruik van onze pre-winterbanden sale!

20% korting op Continental, Dunlop en Vredestein banden, geldig tot 31 oktober 2019 wees er nu al als eerste bij!

Winterbanden 1

 

Alleen de beste kwaliteit banden.

De Continental winterband wordt als beste getest door de ANWB in de MPV en station klasse, Dunlop winterbanden worden als beste getest in de gangbare midden klasse. Bron
Ook hebben wij goede ervaringen met Vredestein banden, een goed alternatief met een perfect gebalanceerde prijs/kwaliteit verhouding. Scherp in prijs maar met een prima kwaliteit voor Nederlandse winters en ontwikkeld en getest in Nederland!

In ons eigen bandenhotel kunnen uw winter en zomer banden het hele seizoen gratis blijven staan, de enige voorwaarde hiervoor is dat wij de bandenwissel van zomer naar winter en andersom mogen uitvoeren voor u. De banden staan bij ons in het bedrijf en niet bij een grote opslag elders in het land, waardoor wij snel kunnen schakelen als u spoedgeval heeft bij het wisselen van banden. Ook ontvangt u tijdig een reminder van ons voor het wisselen van de banden in de verschillende seizoenen.

Waarom onze winterbanden service?

Scherpe all-in prijzen inclusief montage/balanceren/inname versleten banden, nu met 20% korting op diverse merken!

Eigen bandenhotel met gratis opslag.

Snel service, klaar terwijl u wacht!

Alleen gecertificeerde monteurs werken aan uw auto.

Geen stuntprijzen door sterk verouderde voorraad banden, altijd nieuw besteld.

 

Wilt u meer weten of direct een offerte ontvangen met 30% korting? Neem onderstaand contact met ons op!

Stel ons uw vraag!