Private Lease

Private Lease is een particuliere lease constructie waarbij u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto rijdt, inclusief het nodige onderhoud en reparatie. De looptijd en jaarlijkse kilometrage van het contract zijn op verschillende manieren in te vullen. Na afloop van het contract levert u de auto weer is zonder dat u risico heeft op restwaardeverlies.

Inbegrepen in de prijs zijn afschrijving en rente van de auto, reparatie en onderhoud inclusief banden (winterbanden als optie tegen meerprijs mogelijk), wegenbelasting, 24 uurs pechhulp en verzekering. Vervangend vervoer en winterbanden zijn niet bij de prijs inbegrepen maar zijn ook tegen een meerprijs mogelijk!

Wilt u meer informatie ontvangen over dit product? neem contact met ons op via 0111-414951 of via ons contactformulier of via onderstaande informatie buttons.

BEKIJK ONZE AANBIEDINGEN EN MODELLEN

 

PRIVATE LEASE VOOR WERKNEMERS

Werkt uw bedrijf met een mobiliteitsbudget voor haar werknemers? Dan is private lease een mooie oplossing voor zowel de werkgever als de werknemer, de werknemer is vaak goedkoper uit dan de bijtelling voor een grote dure auto en de werkgever heeft geen risico van extra kosten door schade of meer gereden kilometers door de werknemer.

Een werkgever kan een mobiliteitsbudget uitkeren in plaats van een lease auto, van dit mobiliteitsbudget moet u zelf uw kilometers die u voor de zaak rijdt bekostigen. Dit kan met taxiritten, openbaar vervoer of met een eigen (private lease) auto. Door slim om te gaan met dit mobiliteitsbudget en bijvoorbeeld een kleinere, zuinige auto prive te leasen kunt u veel voordeliger uitkomen, mede door het ontbreken van bijtelling op uw prive auto.

Wilt u hier mee over weten, of kunnen wij samen met u hier een brekening voor maken? Neem contact met ons op, ook als u als werkgever collectieve afspraken wilt maken voor uw werknemers. Wij helpen u graag verder!

Stel ons uw vraag!