Uw mening

Voor de eerste keer bij Goedbloed garage in Zierikzee geweest, overgestapt op deze garage vanwege werk in de buurt. Ik ben zeer tevreden over de service en afhandeling van mijn onderhoudsbeurt. De afspraak was snel gemaakt en ik werd zelfs opgehaald op mijn werk om de auto op te halen, vanwege de regen. Ze denken mee en zijn erg vriendelijk. Ik kom zeker terug!

Bron: James Auto Service

Pascalle Sevriens

Ik ben als klant altijd prima geholpen en met een probleem staan ze altijd voor mij klaar.

Bron: James Auto Service

M. Klaversteijn

Vandaag mijn nieuwe auto opgehaald hele goede service. Top bedrijf

Bron: Facebook

Robin de Oude

Voor het eerst een afspraak voor de APK gemaakt hier. Ik kon erop wachten. De nodige reparaties voor de APK werden met mij besproken en ik kreeg direct een advies voor de nodige reparaties. Dat viel alles mee, ik kreeg nog direct een advies over een aantal (niet APK) punten. Dit stelde ik zeer op prijs. Ik heb de juiste garage gevonden voor mijn Ford!

Bron: ANWB

AdBru

Super service, hier is de klant echt nog koning en geen nummer!!

Bron: Facebook

Jan-Willem de Oude

Auto wilde Zaterdag niet starten na de middag. Natuurlijk gelijk werd mij aangeboden om een auto te gebruiken voor het weekend, bedankt voor de vlotte service!

Bron: Facebook

Aad Goudzwaard

Onderweg naar huis geconfronteerd met pech. Gelukkig werden we vriendelijk onthaald en was het mogelijk om ons direct te helpen. Nu weer op weg naar huis met een nieuwe accu en remlicht schakelaar. Bedankt!!

Bron: Facebook

Bas Carels

Een afspraak maken kan digitaal, maar er wordt door de garage meegedacht. Bij twijfel is er direct contact opgenomen. Vooraf aan de onderhoudsbeurt een duidelijke uitleg, bij het ophalen van de auto idem dito. Auto was klaar op de afgesproken tijd.

Bron: ANWB

Literaatje

Je wordt prima te woord gestaan uitleg gegeven hoe reparatie gepland wordt. Wat er gedaan moet worden. Prijs opgaaf van te voren.

Bron: ANWB

W. Sonders

De grote beurt die de garage heeft geleverd was snel klaar en werd goed uitgelegd aan me. Nu ik in mijn Opel rijd, rijdt deze beter dan na de beurten die ik heb gehad bij de Opel dealer. De prijs was naar verwachting en dit opgeteld bij de service heb ik wederom een vaste garage gevonden voor al mijn auto "problemen".

Bron: ANWB

Padmos

Altijd correct behandeld, vooraf opgave van kosten.

Bron: ANWB

Wim

Al meer dan 30 jaar tevreden klant. Als er problemen zijn doet men zijn uiterste best om deze op te lossen. Sterk punt van deze garage is dat men niet alleen van Citroën verstand heeft . Auto's worden altijd zonder kosten thuis opgehaald en weer afgeleverd wat ik ook erg praktisch vind. Communicatie is ook een sterk punt, er wordt altijd overlegd over te verwachten werkzaamheden en kosten.

Bron: ANWB

Frank

Een correcte betrouwbare indruk! Zeer klantvriendelijk en staan altijd klaar om je te helpen.

Bron: Opiness

Anoniem

Na een kleine schade te hebben gereden aan mijn nieuwe auto heeft Goedbloed Auto's mij goed geholpen om de schade netjes te repareren, o.a. door goed overleg te plegen met mijn verzekeringsmaatschappij. Het personeel is zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Overall ben ik zeer tevreden over de service en het advies.

Bron: Opiness

Anoniem

Ik heb heel goed advies gekregen voordat ik de auto aanschafte. Overall nette service en bijzonder vriendelijk personeel. Goede uitleg over de opties en extra's bij de auto zodat ik meteen overal goed gebruik van kon maken. Afspraken worden netjes nagekomen.

Bron: Opiness

Anoniem

Vakbekwame mensen. Auto wordt altijd netjes opgehaald en terug gebracht (gratis). Mocht het noodzakelijk zijn kunnen we gebruik maken van vervangend vervoer. Voordat er noodzakelijke reparaties worden uitgevoerd worden wij netjes gebeld en om toestemming gevraagd. Wat ons betreft een prima bedrijf!!

Anoniem

Ik ben netjes geholpen. Kom al jaren hier voor onderhoud, altijd vooraf prijsopgave alvorens ze gaan repareren. Ook met aankoop van mijn nieuwe auto geholpen door vriendelijke verkoper die niet opdringerig was maar goed gedegen advies gaf.

Bron: Opiness

Anoniem

Keurig bedrijf, meedenkend, vlotte afhandeling.

Bron: Opiness

Anoniem

Nette prijsopgave vooraf, duidelijk beeld met de nodige kosten voor APK en de adviezen voor de toekomst. Fatsoenlijke receptionist en de monteurs worden niet ''verstopt'' voor mij als klant. Al meer dan 30 jaar klant naar volle tevredenheid!

Bron: Opiness

Anoniem

Al jaren vertrouwd bij dit bedrijf, nette mensen die je te woord staan en nooit te beroerd om je te helpen. Er wordt altijd gebeld voor er een reparatie uitgevoerd wordt met de kosten.

Bron: Autoweek

Dhr. P. Geleijnse